Levendula illóolaj

10ml
Érezd az ellazulást! Vásárló véleményei

Fertőtlenítő, antibiotikus és fájdalomcsökkentő hatása miatt a levendula szerepet kaphat a megfázás, vírusos megbetegedések kezelésében. Hatóanyagait - a legjobb hatás eléréséhez - inhalálva juttathatjuk be a szervezetbe. A levendula egyik legfontosabb hatása, hogy segít az izomfájdalom csökkentésében, bármi legyen is a fájdalom oka. Magas vérnyomás és szívdobogás esetén szintén használható, hiszen a szívizmokra is hatása van. Nyugtató, fertőtlenítő és antibakteriális hatása miatt a levendula kitűnő különböző bőrproblémák kezelésére, minden bőrtípus esetén. A levendulát instabil idegállapot kezeléséhez is szokták használni.

2590 Ft
KívánságlistáraKívánságlistára
  • Gyors szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Ajándékcsomagolás

Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Szoba illatosításához: Önts egy pici vizet a STENDERS aroma lámpa tartójába, majd adj hozzá néhány csepp illóolajat. Gyújts meg alatta egy teagyertyát. Használat után fújd el a gyertyát.

Masszázshoz: Adj 3-5 csepp olajat 2 evőkanál (10ml) illatmentes testolajhoz vagy testmeleg vajhoz.

Fürdőbe: 8-10 csepp illóolajat keverj bele egy evőkanál mézbe, vagy langyos vízzel egyhén higított tejbe. Add hozzá a keveréket a fürdővizedhez. 150-300 gramm fürdőtejhez vagy 200-300 gramm fürdősóhoz is hozzákeverheted.

Lábfürdőhöz: Egy kis edénybe keverj vízzel higított tejet, vagy fürdősót, majd adj hozzá 2-4 csepp illóolajat. Ezt a keveréket add hozzá a lábfürdővízhez.

Ügyelj a biztonságra: Végezz el egy egyszerű allergiatesztet használat előtt - 3 csepp illóolajat adj egy kanál testoplajhoz. A keveréket tedd az alkarod belső felére és ragaszd le. Ha 12 órán belül nem tapasztalsz allergiás reakciót, akkor nyugodtan használhatod az illóolajat.

Ha gyermeket vársz különösen vigyázz az illóolajokkal. Ilyenkor legfeljebb fél adagokat használj. Tartsd távol a gyermekektől!


Oszd meg a véleményed!