Kecsketej szappan

100g
Gyengéd és gondoskodó Vásárló véleményei

Kecsketejjel gazdagítottuk ezt a kókusz- és pálmaolajból készült szappant. A kecsketej különösen finoman bánik a bőrrel, kalcium tartalmával egészségesebbé, puhábbá varázsolja. A tej fontos ásványok forrása: kalcium, szódium, magnézium és kálium. Vitaminokban is bővelkedik: A, B, B2, B6, B12, C, D. A tej fehérje is rengeteg tápanyagot tartalmaz, ezért az ebből az anyagból készült szappan természetesen gazdag proteinekben. A kecsketej szappan nyomán nem válik a bőr szárazzá és irritáltá Természetesen tiszta és puha marad tőle a bőr. Minden bőrtípusra kitűnő, de kifejezetten száraz bőrre ajánljuk. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és ásványi olajokat.

1590 Ft
KívánságlistáraKívánságlistára
  • Gyors szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Ajándékcsomagolás

Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerine, Stearic Acid, Lauric Acid, Caprae Lac (Milk), Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Pentasodium Pentetate,Tetrasodium Etidronate, Parfum (Fragarance), CI 77891.

A Stenders kecsketej szappanokat tej allergiások is használhatják. Ez a szappan nem tartalmaz parfümöt, illata semleges, így parfümallergiások is nyugodtan kipróbálhatják.


Oszd meg a véleményed!