Eukaliptusz illóolaj

10ml
Tiszta légutak Vásárló véleményei

Használata segítheti a légzést, tisztítja a légutakat. Széleskörűen használják megfázás esetén. Kitűnő fertőtlenítő képességekkel rendelkezik, szélesíti a véredényeket, gyorsítja a gyógyulást. Az ausztrál bennszülöttek mély sebek gyógyítására használták az eukaliptusz leveleit. Segít a melankólia leküzdésében, enyhíti a reumás- és izomfájdalmakat. Segít pozitív energiával feltöltődni, javítja koncentrációs képességet.

1790 Ft
KívánságlistáraKívánságlistára
  • Gyors szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Ajándékcsomagolás

Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Szoba illatosításához: Önts egy pici vizet a STENDERS aroma lámpa tartójába, majd adj hozzá néhány csepp illóolajat. Gyújts meg alatta egy teagyertyát. Használat után fújd el a gyertyát.

Masszázshoz: Adj 3-5 csepp olajat 2 evőkanál (10ml) illatmentes testolajhoz vagy testmeleg vajhoz.

Fürdőbe: 8-10 csepp illóolajat keverj bele egy evőkanál mézbe, vagy langyos vízzel egyhén higított tejbe. Add hozzá a keveréket a fürdővizedhez. 150-300 gramm fürdőtejhez vagy 200-300 gramm fürdősóhoz is hozzákeverheted.

Lábfürdőhöz: Egy kis edénybe keverj vízzel higított tejet, vagy fürdősót, majd adj hozzá 2-4 csepp illóolajat. Ezt a keveréket add hozzá a lábfürdővízhez.

Ügyelj a biztonságra: Végezz el egy egyszerű allergiatesztet használat előtt - 3 csepp illóolajat adj egy kanál testoplajhoz. A keveréket tedd az alkarod belső felére és ragaszd le. Ha 12 órán belül nem tapasztalsz allergiás reakciót, akkor nyugodtan használhatod az illóolajat.

Ha gyermeket vársz különösen vigyázz az illóolajokkal. Ilyenkor legfeljebb fél adagokat használj. Tartsd távol a gyermekektől!


Oszd meg a véleményed!