Csokis csobbanás fürdőgolyó

130g
Fürödj csokiban Vásárló véleményei

Ezt a fürdőgolyót vanília kivonattal, kakaó vajjal és valódi csokidarabokkal tettük különlegessé. A kakaó vaj és a vanília kivonat puhítja a bőrt, és megvédi a korai öregedéstől. A csokoládé édes, csábító illattal tölti meg a fürdőszobát, így a fürdés még élvezetesebb lesz. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és ásványi olajokat. Minden bőrtípusra kitűnő.

890 Ft
KívánságlistáraKívánságlistára
  • Gyors szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Ajándékcsomagolás

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Maris Sal, Parfum (Fragrance), Sucrose, Whole Milk Powder, Theobroma Cacao (Cocoa) Powder, Aqua, Caramel, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter, BHT, Lecithin, Vanilla Plantifolia Extract

Amikor a fürdőgolyót a vízbe dobod, akkor vadul pezsegni kezd, és csodálatos illattal tölti meg a fürdőszobát. Az illaton kívül fontos és értékes hatóanyagokat is a vízbe juttat, amik csak arra várnak, hogy a bőröd magába szívja őket.

Fürdödj kb. 20 percig és érezd, ahogy a fürdőgolyóban lévő szőlőmag olaj mélyen a bőrödbe jut és selymesen puhává varázsolja a felszínét. A fürdőgolyó használata után nem kell testápolót használnod!

Szeretnél még tökéletesebb élményt? A golyó használata előtt radírozd le a bőröd STENDERS testradírral.


Oszd meg a véleményed!