Erdei gyümölcs - joghurt fürdőgolyó

130g
Édes erdei illatok Vásárló véleményei

A szépség titka ott található, ahol az erdő mélyén a legpirosabb bogyók érnek! Stenders mesterei megfejtették a rejtélyt, az erdei gyümölcsöket fürdőgolyóba zárták, lufa darabokkal, szőlőmag olajjal és természetes tengeri sóval gazdagították. Hatóanyagai puhítják, tonizálják a bőrt, aromája elhessegeti a napi gondokat, energiával lát el és serkenti az új eredmények iránti törekvést. Minden bőrtípusra ajánljuk. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és ásványi olajokat.

890 Ft
KívánságlistáraKívánságlistára
  • Gyors szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Ajándékcsomagolás

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Maris Sal, Vitis Vinifera (Grape Seed) Oil, Parfum (Fragrance), Aqua, BHT, Luffa Cylindrica Fruit, CI 77491.

Amikor a fürdőgolyót a vízbe dobod, akkor vadul pezsegni kezd, és csodálatos illattal tölti meg a fürdőszobát. Az illaton kívül fontos és értékes hatóanyagokat is a vízbe juttat, amik csak arra várnak, hogy a bőröd magába szívja őket.

Fürdödj kb. 20 percig és érezd, ahogy a fürdőgolyóban lévő szőlőmag olaj mélyen a bőrödbe jut és selymesen puhává varázsolja a felszínét. A fürdőgolyó használata után nem kell testápolót használnod!

Szeretnél még tökéletesebb élményt? A golyó használata előtt radírozd le a bőröd STENDERS testradírral.


Oszd meg a véleményed!