Grapefruit illóolaj

10ml
Felfrissülés Vásárló véleményei

Friss, derűs citrusos aromája van. Antibakteriális, fertőtlenítő hatással rendelkezik. Kitűnő a zsíros bőr kezelésére, segít a bőrsérülések gyógyításában, tisztításában és fertőtlenítésében. A grapefruit illóolajat a túlsúlyosság és narancsbőr elleni harcban is kitűnően fel lehet használni, mivel serkentő hatást gyakorol a szervezet emésztőrendszerére. A grapefruit illóolaj antidepresszánsként is ismert.

2590 Ft
KívánságlistáraKívánságlistára
  • Gyors szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Ajándékcsomagolás

Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil

Szoba illatosításához: Önts egy pici vizet a STENDERS aroma lámpa tartójába, majd adj hozzá néhány csepp illóolajat. Gyújts meg alatta egy teagyertyát. Használat után fújd el a gyertyát.

Masszázshoz: Adj 3-5 csepp olajat 2 evőkanál (10ml) illatmentes testolajhoz vagy testmeleg vajhoz.

Fürdőbe: 8-10 csepp illóolajat keverj bele egy evőkanál mézbe, vagy langyos vízzel egyhén higított tejbe. Add hozzá a keveréket a fürdővizedhez. 150-300 gramm fürdőtejhez vagy 200-300 gramm fürdősóhoz is hozzákeverheted.

Lábfürdőhöz: Egy kis edénybe keverj vízzel higított tejet, vagy fürdősót, majd adj hozzá 2-4 csepp illóolajat. Ezt a keveréket add hozzá a lábfürdővízhez.

Ügyelj a biztonságra: Végezz el egy egyszerű allergiatesztet használat előtt - 3 csepp illóolajat adj egy kanál testoplajhoz. A keveréket tedd az alkarod belső felére és ragaszd le. Ha 12 órán belül nem tapasztalsz allergiás reakciót, akkor nyugodtan használhatod az illóolajat.

Ha gyermeket vársz különösen vigyázz az illóolajokkal. Ilyenkor legfeljebb fél adagokat használj. Tartsd távol a gyermekektől!


Oszd meg a véleményed!