Grapefruit testradír 0,5 kg

g
Sós radírozáshoz Vásárló véleményei

Só kristályok shea vajjal, barackmag keverék, grapefruit illóolaj, édes mandula olaj és jojoba olaj eltávolítja az elhalt hémsejteket, puhítja a bőrt. Az olajok gazdagok E vitaminban, könnyen beszívódnak a bőrbe, megvédika korai öregedéstől. A grapefruit illóolaj serkenti a nyirokmirigyek működését, így közvetetten méregtelenítő hatása is van. A citrus aromának ant-depresszáns hatása is ismert. A radír segítségével az elhalt hámsejtek eltávolíthatók a bőr felületéről, serkentik a bőr növekedését, annak rugalmasságát, vitalitását, valamint segítenek elsimítani a ráncokat. A tiszított, puha bőr nem válik le masszázs alatt, amely fontos a masszőr és az ügyfél komfortérzete szempontjából is.

Hatása:
Eltávolítja az elhalt hámsejteket Serkenti a bőr regenerálódását Javítja a bőr tápanyag felvevő képességét Javítja a vér- és nyirokrendszer keringését. Puhítja a bőrt Használata: nedves bőrre vidd fel a testradírt, érdemes az ügyfélnek forró zuhanyt venni vagy szaunázni a kezelés megkezdése előtt. A masszázs körkörös mozdulatokkal kell elvégezni, a radírt szükség esetén vízzal higítani.

A kezelés után az ügyfélnek le kell zuhanyoznia, hogy a radírozó összetevők eltávolításra kerüljenek. Ha nincs ilyen lehetség, akkor az összetevőket melegvízbe mártott pamut kesztyűvel is el lehet távolítani. Egy kezelés kb. 40-70g testradírt igényel. A manikűr, pedikűr kezelés igénye kb. egy kanálnyi, azaz 10g.

Normál ár: 4590 Ft

Kedvezményes ár: 3213 Ft

KívánságlistáraKívánságlistára
  • Gyors szállítás
  • Biztonságos fizetés
  • Ajándékcsomagolás

100%

Figyelem: A megfelelő kezelésnek alávetett bőr rózsaszín lesz, és az olajak teljesen felszívódnak. A testradírt nem szabad sebeken, irritált bőrön használni.


Oszd meg a véleményed!